Sâmbătă,
08.05.2021
Parțial Noros
Acum
13°C

Ce pregătesc cluburile sibiene de Valentine`s Day

Ce pregătesc cluburile sibiene de Valentine`s Day

În mai puțin de o săptămână, Sibiul dă start petrecerilor special concepute pentru cuplurile de îndrăgostiți, de Valentine`s Day. În cluburile din oraș își vor face prezența de la cântăreți veniți direct de la București până la momente de stand-up oferite de câtre căștigătoarea emisiunii I Umor.

În acest an, Valentine`s Day va fi într-o zi de marți, tocmai de aceea Liquid Club va organiza o petrecere în avans, sâmbătă, 11 februarie, de la ora 01.00. „Noi clubul îl avem deschis doar sâmbăta și joia, iar Valentine`s Day o să pice pe 14 februarie, adică marțea viitoare și atunci o să fie închis. Tocmai de aceea, ne-am gândit să facem o petrecere în avans. O să decorăm clubul cu inimioare, avem și animație pe culoare roșie. Mai mult decât atât, o să vină și Loredana Chivu de la București pentru animat”, spune Ciprian Oprișor, manager Liquid Club.

Maria Popovici, desemnată câștigătoare la emisiunea „I Umor”, va face împreună cu soțul ei un moment de stand-up comedy la Vintage Pub, începând cu ora 21:30. „Nu ne-am gândit neapărat la ceva de Valentine`s Day, dar acum se potrivește, o să fie un moment de stand-up comedy cu cuplul Mincu și Maria Popovici”, spun reprezentanții Vintage Pub. Și în Cotton Pub se va organiza o petrecere de Valentine`s Day, care îl va aduce pe Vescan în centrul atenției. Prețul unui bilet este 10 lei, iar petrecerea va începe la ora 22:00.

Sursa foto

Comentarii

4 comentarii

Liviu

Acum 4 ani

Stire sau reclamă?
Raspunde

Bahama Mamas

Acum 4 ani

Ce o fi dar...cine-i tipul din poza? :)) Serios acum, avem/sunt femei superbe, care arata decent, fara protuberante pe afara, si fara tona de machiaj ! Tare rau poza :))))))))))))))))))))))))))) What the freakin' hell !!!!!!!!
Raspunde

Strula

Acum 4 ani

http://www.cancan.ro/loredana-chivu-acuzata-ca-are-peste-si-ca-face-sex-pe-250-de-euro-afla-acum-cine-o-desfiinteaza-si-cine-o-taraste-prin-tribunale.html
Raspunde

Bahama Mamas

Acum 4 ani

No merci, am prins ideea, cocote pt. cocoti :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus