Miercuri,
02.12.2020
Ceata
Acum
-7°C

Primăria anunță restricții de circulație la intrarea în centrul istoric

07 Martie 2017 16:54

Primăria anunță restricții de circulație la intrarea în centrul istoric

Strada Bastionului, una din căile de acces auto în zona istorică a Sibiului, va fi închisă circulației timp de două zile, pentru lucrări de intervenție la rețelele de gaz.

Strada Bastionului va fi afectată de acest tip de lucrări în perioada 11 martie – 4 aprilie, anunță reprezentanții Primăriei Sibiu. Comisia de circulație din cadrul acestei instituții a cerut ca lucrările la rețelele de gaz să se desfășoare în două etape. În ultimele două zile ale acestei săptămâni, sâmbătă și duminică (11-12 martie), circulația ar urma să fie restricționată total pe tronsonul cuprins între străzile Tribunei și Ioan Lupaș. „În perioada 13 martie – 4 aprilie se vor executa lucrările pe tronsonul cuprins între strada Lupaș și strada Andrei Șaguna, sub circulație“, mai anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.

Comisia de circulație a avizat lucrări de intervenție la rețelele de gaz și pe alte străzi din oraș. Timp de o lună, începând cu 6 martie, este avizată intervenția pe strada Viitorului, cu închiderea unei benzi de circulație. Parțial, în perioada 20 martie – 30 aprilie va fi închisă circulația și pe strada Heirich Heine. La fel, se va închide parțial circulația și pe strada Presaca, în intervalul 8 – 31 martie. În același interval de timp strada Iazu Morii urmează a fi închisă total circulației.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Almoreanu

Acum 3 ani

Pai e normal daca sint 2 primarita si bocor care nu conduc lor si le pare simplu
Raspunde

Radu

Acum 3 ani

Problema nu e că intervin, probabil aia e necesar, ci dezastrul care rămâne în urma lor. Pe unde au săpat gazul, apa-canal și Electrocon e dezastru, au rămas adevărate transee
Raspunde

6房子

Acum 3 ani

Asa este, inca nu s-a gasit nici o modalitate de a constrange aceste firme sa repare temeinic unde au sapat. Si mi se pare ca nici macar nu se incearca
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus