Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
14°C

„In House Festival” propune un altfel de weekend la Sibiu

„In House Festival” propune un altfel de weekend la Sibiu

Voluntarii programului YouthBank Sibiu, organizează în perioada 18-19 martie „In House Festival”, un eveniment-alternativă de week-end. Acesta va fi găzduit de Arka Park Turnișor, între orele 11:00-22:00, și se adresează publicului larg.

Evenimentul a apărut ca reacție la aria restrânsă a opțiunilor de petrecere a timpului liber în oraș și vine cu o propunere inedită. „Ce înseamnă In House Festival? Înseamnă că tu, fie că ești licean, student, părinte cu copii, sau adult activ, vei putea experimenta pe pielea ta activități tipice de festival de agrement pe care le-ai văzut doar în filme”, anunță organizatorii.

Printre activitățile care vor putea fi experimentate la „In House Festival” se numără Indoor climbing, escape Room, „Pune coada la măgar”, Pinata (conform tradiției mexicane, cel care reușeșt să spargă piniata, păstrează toate bomboanele cu care este umplută), tras la țintă (câteva mii de baloane așteaptă să fie sparte de participanții iscusiți) și multe altele. De asemenea, cele două seri vor fi colorate de surprize muzicale și dans. Prețul activităților variază între 5 și 20 lei/persoană.

Fondurile strânse în cadrul festivalului vor fi reinvestite, prin intermediul programului YouthBank Sibiu, în proiecte propuse și implementate de către liceenii din Sibiu. Până în prezent, prin intermediul programului au fost finanțate 30 proiecte, printre care: Festivalul Luminii (finanțat de trei ori), recondiționarea și marcarea traseului de cicloturism „Emil Cioran”, amenajarea curții Liceului „Lia”.

Informații suplimentare găsiți accesând pagina de facebook a evenimentului,

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

un cetatean

Acum 6 ani

Pe bune !?? :))) " Aria restransa a optiunilor de petrecere a timpului liber " in Sibiu ? Penibil. Pe ce lume traiti ? Nu zic ca-i rau, da nu veniti cu motivatii si justificari puerile. Las-o asa: " avem chef sa facem un festival ca sa ne distram ". Sincer si clar, de ce trebuie sa epatati ?
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, "chestiunea" v-a fost "propusa" de specialista in marketing, proprietara a spatiului?...
Raspunde

John

Acum 6 ani

Guten Morgen ,draga troll! Cam pt ce norma de comenturi aiurea esti platit azi?:))) spor la munca:)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus