Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

16 profesioniști le vor vorbi tinerilor din Sibiu despre vocație la „BookLand Evolution”

16 profesioniști le vor vorbi tinerilor din Sibiu despre vocație la „BookLand Evolution”

A patra ediție a Conferințelor BookLand Evolution își redeschide porțile pentru tinerii din Sibiu între 23 și 31 martie. Pe scena din sala Aula Magna vor urca pe rând nu mai puțin de 16 profesioniști care vor vorbi despre vocație, alegeri și totodată provocări. Toate prin prisma experiențelor personale.

Acesta este unul dintre cele mai ample proiecte cultural organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 orase și oferă liceenilor și studenților o oportunitate excelentă de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiență personală și interacțiune directă.

„De-a lungul vieții ajungem sa fim suma experiențelor noastre și a celor împărtășite de către cei din jur. Pentru că fiecare om ne modelează în felul sau. Fie că avem aceleași opinii sau nu. Unii îți întăresc propriile tale convingeri, alții îți câștigă încrederea și te fac să realizezi că încă ai foarte multe lucruri de învățat. Dincolo de profesionalism, cheia succesului constă în felul în care înțelegem și ne însușim realitatea înconjurătoare. Iar cel mai ușor este să învățăm de la cei pe care îi admirăm, de la cei care nu numai că au găsit cheia, dar au și deschis poarta succesului într-un anumit domeniu”, transmit organizatorii.

De luni până vineri, în intervalul orar 14:30–16:00, în fața tinerilor vor urca pe scenă 16 profesioniști, care îi vor încuraja și motiva, prin exemplul personal, să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocările care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația.

Tinerii sibieni îi vor avea în față pe: Ioana Andrievici, Mihaela Frunză, Diana Ribana, Casiana Coțofană, Elena Lotrean, Bianca Dăncilă, Teodor Tulpan, Codruța Rabagel, Puiu Nicolae Fesan, Adriana Crișan, Carmen Băluță, Doriana Tăut, Catrinel Dragomir, Aura Serea, Camelia Floarea și Bogdan Sărătean.

Foto arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus