Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Firea: ”Nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis”

Firea: ”Nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, a declarat aseară la Antena 3 că nu va candida la președinția României. „Decizia mea acum este categoric să-mi finalizez mandatul la Primăria Capitalei. Vreau să subliniez că în mod categoric și sub nicio formă nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis în campania pentru prezidențiale, pentru simplul motiv că vreau să-mi duc mandatul la bun sfârșit la Primăria Generală a Capitalei”, a precizat Firea la Antena 3.

Ea a adăugat că cei care consideră că este posibilă înscrierea sa într-o astfel de cursă nu fac decât să meargă într-un tărâm al speculațiilor și nicidecum al informațiilor reale, adevărate, dar a dat de înțeles că ar accepta și un al doilea mandat, dacă bucureștenii o să-i ceară acest lucru. „Întotdeauna zvonuri pot să fie, analize, comentarii, strategii, speculații, dar în ceea ce mă privește, hotărârea fermă pe care am luat-o atât eu, cât și familia mea este aceea de a-mi duce la bun sfârșit acest mandat și bineînțeles, dacă bucureștenii vor considera că am fost un primar general bun, să mă învestească cu încredere pentru următorul mandat”, a afirmat edilul șef, citat de News.ro.

Gabriela Firea a mai precizat că alegerea candidatului pentru alegerile prezidențiale este o decizie care se ia în forurile de conducere ale partidului, iar un rol hotărâtor în acest sens îl joacă președintele PSD.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

mileu

Acum 6 ani

Nu pot sa cred ca cineva citav la cap poate sa creada ca aceasta persoana poate sa fie presedinte!
Raspunde

Odin

Acum 6 ani

Asa au zis multi si la vot si au stat acasa si uite cum ciuma rosie isi manifesta nestingerita nevolnicia!
Raspunde

ovidiu

Acum 6 ani

PSDul poate sa-l arunce si pe Iisus in lupta cu Iohannis ca tot vor pierde. Sasul ramane garantia unui presedinte echilibrat si orientat spre un stat in care legea e lege si respectata. De marinari, mickey mausi si baroni sunt satul.
Raspunde

Pastorel Abagiu

Acum 6 ani

Compatimesc pe-acesti barbati Cu coarne mari, la fel ca boii, Nu pentru ca-s incornorati Ci pentru ca-s perechea oii...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus