Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Peste 18 mii de oameni au fost la Târgul Național de Jucării, în weekend

Peste 18 mii de oameni au fost la Târgul Național de Jucării, în weekend

Weekend-ul ce tocmai a trecut a găzduit cea de-a X-a ediție a Târgului Național de Jucării în Muzeul în aer liber Astra. Cu toate că se organizează de mult timp, anul acesta s-a înregistrat un număr record de vizitatori. Peste 18. 000 de persoane au trecut pragul muzeului. 

Față de anul trecut, când au fost 6.697 de persoane, anul acesta au vizitat Târgul de Jucării nu mai puțin de 18.170.  Evenimentul s-a desfășurat în perioada 1-5 iunie și a cuprins în program ateliere interactive meșteșugărești, animații, proiecții de diafilme pentru copii, dar și spectacole de muzică și de teatru.

„Târgul Național de Jucării vine ca o confirmare a eforturilor începute de Muzeul ASTRA cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu. Numărul mare de vizitatori înregistrat anul acesta s-ar putea spune că reprezintă un reviriment în contextul muzeal actual din România. Muzeul ASTRA, cu o echipă de profesioniști, reușește să se mențină în topul preferințelor publicului iubitor de cultură și tradiții. Astfel demonstrăm că instituțiile muzeale generează programe sustenabile care readuc turismul cultural în prim plan”, a declarat Ciprian Anghel Ștefan, manager general Muzeul ASTRA.

În acest an, alături de Muzeul ASTRA au fost Palatul Copiilor Sibiu și Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Micu” Sibiu.

targ de jucarii muzeul astra copii (4)

targ de jucarii muzeul astra copii (5)

targ de jucarii muzeul astra copii (8)

targ de jucarii muzeul astra copii (9)

Foto: Toni photography

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Ella Manu

Acum 6 ani

Da, asa este, mult mai multi decat anul trecut, dar din ce-am vazut, multi homosexuali si lesbiene, in cautare de jucării erotice
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus