Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională. Col. Gh. Lazăr are cei mai buni elevi

S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională. Col. Gh. Lazăr are cei mai buni elevi

Începând cu ora 12:00 Ministerul Educației a publicat online și la afișiere rezultatele obținute de elevi la Evaluarea Națională. În Sibiu cele mai bune rezultate au fost obținute de elevii Colegiului Național Gheorghe Lazăr.

Cel mai bun rezultat din Sibiu a fost obținut de Laurențiu George Lupp, care are media la Evaluarea Națională de 9,95 și a înregistrat nota 10 la matematică.

A doua cea mai bună medie din județ este de 9,92 și îi aparține Dianei Elena Gușe. Cea de-a treia medie este de 9,90 și reprezintă reușita lui Octavian Danc. Toți trei sunt absolvenți ai Colegiului Național ”Gheorghe Lazăr”. De altfel, liceul sibian are șase elevi în primii zece pe județ, ordonați după medie.

Rezultate bune în Sibiu au mai înregistrat elevii de la Școala Gimnazială ”Radu Selejan”, cei de la Colegiul Național ”Octavian Goga” și cei de la Școala Gimnazială nr. 13.

În județ se pot mândri cu rezultate bune școlile ”Mihai Eminescu” din Mediaș, gimnazială din Avrig și nr. 2 din Cisnădie.

Spre deosebire de alți ani, se observă în scădere a rezultatelor obținute de elevii Colegiului Național ”Samuel von Brukenthal”. Nu mai puțin de 80 de candidați ai colegiului au susținut examenul, cea mai bună medie fiind de 9,68 și aparține elevei Ecaterina Boboc.

Rezultatele la Evaluarea Națională pe județul Sibiu le puteți vedea aici.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Magna Horreum

Acum 6 ani

Bravo, copii! Liceul (colegiul) Gh. Lazar nu se dezminte. Felicitari si respect profesorilor! Am facut "generala" la 13 si apoi 2 ani de "Lazar" si sunt bucuros sa constat ca si astazi aceste 2 scoli se mentin in top! Respect tuturor dascalilor din Sibiu, dedicati meseriei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus