Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Sibieni condamnați  pentru evaziune fiscală, prinși de polițiști

Sibieni condamnați  pentru evaziune fiscală, prinși de polițiști

Doi sibieni condamnați la închisoare în Hunedoara pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi evaziune fiscală au fost prinși în 23 iunie de polițiștii sibieni.

"În data de 23 iunie, ca urmare a activităţilor investigativ – operative desfăşurate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din IPJ Sibiu, pe raza municipiului Sibiu au fost identificaţi şi prinşi doi localnici în vârstă de 69, respectiv 39 de ani, pe numele cărora Tribunalul Hunedoara a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi evaziune fiscală", transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

Cei doi se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Sibiu în vederea executării pedepsei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1192

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus