Miercuri,
28.09.2022
Innorat
Acum
18°C

Sibianul Lucian Todea, CEO-ul Soft32, a participat la una dintre cele mai grele competiții de triatlon din lume

Sibianul Lucian Todea, CEO-ul Soft32, a participat la una dintre cele mai grele competiții de triatlon din lume

Sibianul Lucian Todea este cunoscut în primul rând ca om de afaceri, el devenind milionar după ce a înființat și dezvoltat mai multe companii, precum Soft32 și ITNT.

Recent el a devenit ambasador al Duathlon Challenge și a participat la celebra competiţie Ironman, una dintre cea mai grele curse de triathlon din lume, desfăşurate în Klagenfurt, Austria, pe data de 2 iulie 2017.

Pasionat de sport şi de adoptarea unui stil de viaţă activ şi sănătos, Lucian s-a decis să îşi testeze limitele participând la o competiţie cu grad mare de dificultate, care a presupus 4 km înot + 180 km ciclism + 42 km alergare, o cursă pe care puţini oameni pot să o ducă la bun sfârşit. Dar pe care Lucian Todea a reuşit să o finalizeze cu succes, prin multă pasiune, tărie de caracter, voinţă şi antrenament continuu.

Lucian Todea_Ironman (1)

În fiecare an, Ironman Austria atrage aproximativ 3000 de sportivi din peste 60 de ţări, care concurează pe unul dintre cele mai frumoase trasee de triathlon din lume.

 “În cele 14 ore cât mi-a luat mie să termin Ironman-ul din Austria, ai timp să te gândeşti la multe. Aşa că în timpul maratonului ce a urmat, dupa aproape 4 km de înot şi alţi 180 km de mers pe bicicletă, mă gândeam cum aş putea descrie acest Ironman. Şi răspunsul este: epic battle sau, în română, un război epic, în primul rând cu tine însuţi, pentru că Ironman-ul nu este pentru majoritatea o competiţie cu ceilalti, ci mai ales cu tine şi cu limitele pe care ni le impunem noi şi care, de multe ori, sunt mult mai departe decât credem. De aici şi cunoscutul "Anything is possible" al Ironman-ului. De ce epic battle? Pe de o parte, paradoxal, pe parcursul cursei timpul se dilata (mai ales spre finish) sau se contractă. Sunt momente când un kilometru pare că îţi ia să îl faci o "veşnicie" sau părţi din cursă care trec ca prin vis, super repede”, a declarat Lucian Todea după trecerea liniei de finish.
Lucian Todea este, începând de anul trecut, ambasador al competiţiei Duathlon Challenge, care se va desfăşura anul acesta pe 23 septembrie în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Lucian Todea_Ironman (5)

Înscrierile în competiţia de duathlon vor începe luna aceasta. Mai multe detalii pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus