Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
2°C

O elevă din Argeș are cea mai mare medie de admitere la liceu în Sibiu

O elevă din Argeș are cea mai mare medie de admitere la liceu în Sibiu

Ministerul Educației a publicat online rezultatele la admiterea în licee. Cele mai bune licee din Sibiu, ”Gheorghe Lazăr”, ”Octavian Goga” și ”Samuel von Brukenthal” au elevii cu cele mai mari medii de admitere.

Rezultatele pentru județul Sibiu pot fi văzute aici.

Cea mai mare medie de admitere în județul Sibiu aparține elevei Ana Ștefania Șerbănoiu, care provine de la Școala Gimnazială ”Traian” din Pitești. Ea a fost declarată admisă la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” cu media 9,99.

De altfel, la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” au intrat zece din primii 20 de elevi cu cele mai mari medii de admitere.

În această ierarhie urmează Colegiul Național „Octavian Goga”, la care au mers șase din primii 20 de elevi cu cele mai mari medii. Cea mai mare medie de admitere la ”Goga” este 9,87 și aparține elevei Alexandra Caroli, care provine de la Școala Gimnazială Avrig.

Urmează Colegiul Național ”Samuel von Brukenthal”, la egalitate cu Școala Națională de Gaz din Mediaș, fiecare având câte doi dintre cei mai buni 20 de elevi, ordonați după media de admitere. La ”Brukenthal” prima medie de admitere este 9,81, în vreme ce la Școala Națională de Gaz prima medie este 9,87.

În urma repartizării de astăzi, conform portalului ministerului, cele mai multe locuri neocupate în Sibiu au rămas la Colegiul Tehnic ”Independența” – 50 de locuri, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară ”Terezianum” – 26 și Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” – 18.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Starbucks, Continental, Stefanini, Wenglor, Takata, Compa, RSK Development, Dream Personal Logistik GmbH, CGS, Trigo Industry Services, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Visma, Schunn Service, RUD, Euroconf, DISTRIB SRL, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Marquardt, GLS, Marlex Duo Company, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 3 ani

Mno, ca sa vezi, si as fi putut sa jur ca la Colegiu Independența ii cea mai mare concurenta! Tze sa fie, tze sa fie?...
Raspunde

Giuntarsmother

Acum 3 ani

Ironia e apanajul inteligentei... Nu te mai screme, de unde nu-I , nici Dumnezeu nu cere!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus