Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Accident grav pe Bâlea. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni

Accident grav pe Bâlea. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni

O femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean după ce a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc pe strada Bâlea, femeia încercând să traverseze strada în mod regulamentar, moment în care un șofer nu i-a acordat prioritate și a lovit-o grav. Mașina circula dinspre Gara Sibiu înspre cartierul Vasile Aaron.

Conform primelor informații primite de la Poliție, femeia a primit îngrijiri medicale de urgență, însă starea ei este un gravă.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului este din Șeica Mare și are 47 de ani.

Traficul în zonă nu este afectat în acest moment.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

26 comentarii

Jnapan Valjean

Acum 6 ani

Toti taranii au carnet, ar trebui sa retraga carnetul tuturor celor care nu sunt de la oras, nu au minim o facultate terminata cu media peste 9, nu au macar iq de 120 si nu cunosc 2 limbi straine si matematica de nivel mediu.
Raspunde

Anonim celebru

Acum 6 ani

Crezi ca toti taranii sunt prosti, sau ce? Tu abia ai absolvit scoala profesionala si faci pe desteptul pe "net".
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

Tu s-o suji din cotor,gunoiule!!!:)))
Raspunde

Folki

Acum 6 ani

Jnapane...da-ti glontu'...rapido!
Raspunde

teodor

Acum 6 ani

jnapan valjean....inseamna ca tu trebuie sa predai permisul ... nu pari sa ai iq-ul respectiv
Raspunde

MissVelana

Acum 6 ani

Jnapan Valjean cei ce au iq poate mai mare de 120, dar totusi nu si-au permis sa termine o facultate din motive financiare ce ar trebui sa faca daca ar fi legea asta?
Raspunde

Jnapan Valjean

Acum 6 ani

Ar trebui sa se sinucida, cum ar trebui sa faci si tu, scutind astfel pamantul de umbra inutila. O seara frumoasa iti doresc!
Raspunde

bondica abumeyangu

Acum 6 ani

astia de pe sate gen sura seica slimnic is groaznici cu condusul...toti cred ca au luat carenetu in perioada anului 2000 cind st8im toti ca cu 100 de lei cheta de la fiecare in masina de scoala domnu tarnu dadea la toti idiotii carnete..
Raspunde

bondica abumeyangu

Acum 6 ani

pt cel care a scris mai sus:astia de pe sate sunt asa de cretini idioti ,cum vrei sa le zici ca orice forma li se potriveste ,ca nu se pot lega la sireturi si tu vrei matematica nivel mediu facultatae aoleu nenica o sa fie sibiul gol ici colo cite o masina.
Raspunde

Anonim

Acum 6 ani

nu cred ca are rost sa vb despre oamenii de pe sate...suntem toti egali sunt o gramada de tarani in sibiul asta.iar despre ce a spus domnul jnapan valjean sa fim serios...cred ca el este prostu din povestea asta
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

George

Acum 6 ani

Da, trebuie sa fim atenti la trecerile de pietoni, dar pietonii- zdup pe trecere fara sa se asigure, in unele cazuri nu vad ca mai circula si masini. E posibil ca si soarele sa- l fi orbit pe sofer, sa nu cunoasca ca acolo e o trecere de pietoni, din pacate legea e seaca...
Raspunde

zzz

Acum 6 ani

da, erau si niste veverite care mancau alune, aruncau cojile prin fata ochilor soferului si nu vedea bine. unde mai pui ca terenul era denivelat
Raspunde

dan

Acum 6 ani

clar, o batrana de 80+ de ani a luat-o la fuga pe trecera de pietoni, nu e vina soferului ca ea facea jogging si a trecut strada fara sa se asigure
Raspunde

mihai

Acum 6 ani

"...sa nu cunoasca ca acolo e o trecere de pietoni". :))))))) Tu cunosti toate trecerile de pietoni din tara asta sau de pe continentul asta? Cred ca e obligatia soferilor sa fie atenti la semnele de circulatie si sa adapteze viteza. Pe Balea tot timpul s-a circulat de parca ar fi pista de decolare. Acolo ar fi necesare niste bumpere din beton, asemanatoare celui de pe pista de biciclete de langa Valea Aurie. Cine nu-i atent la semnul de circulatie, sa-si lase pe asfalt baia de ulei.
Raspunde

Bea

Acum 6 ani

Este vorba de bunica mea. Are 85 de ani si este si cardiaca. In momEntul acesta stam la usa la urgente si asteptam sa aflam ceva pt ca nu s au terminat investigatiile. Va rog sa nu mai comentati in necunostinta de cauza. Multumesc!
Raspunde

adina

Acum 6 ani

Ne puteti oferi nr dumneavoastra pentru mai multe informatii?
Raspunde

don

Acum 6 ani

cum se numeste bunica dumneavoastra?
Raspunde

Silviu

Acum 6 ani

Sanatate multa bunicii tale.
Raspunde

diana

Acum 6 ani

Cum putem lua legatura cu dumneavoastra?
Raspunde

...

Acum 6 ani

Nu inteleg de ce nu se pot instala semafoare la trecerile de pietoni de pe si asa putinele noastre drumuri cu 2 benzi pe sens. Si mai mult de atat nu pot sa inteleg de ce semaforul instalat (slava Domnului) pe sos. Alba Iulia nu functioneaza mereu... Foarte des il vad nefunctional si nu inteleg de ce. Este complet aiuritor si pentru pietoni si pentru soferi. Ce se intampla domnilor? E chiar asa greu sa facem ceva de calitate in orasul asta??
Raspunde

Bea

Acum 6 ani

Imi lasati dumneavoastra un nr de tel daca doriti sa intram in legatura. Desi nu stiu pentru ce motiv. Femeia trecea perfect regulamentar la o trecere de pietoni cu vizibilitate maxima si cu siguranta nu a tasnit fara sa se asigure, dar la varsta ei nu poate sa alerge. Ramane la competenta politiei sa rezolve cazul. In momentul acesta am o singura intrebare: individul care a lovit-o e bine acasa langa cei dragi? Bunica mea e pe un pat de spital in dureri groaznice. Sa nu intrebati cine a lovit-o, pentru ca noi nu stim, inca. Si multumesc celor care au transmis ganduri bune.
Raspunde

adina

Acum 6 ani

Ne puteti contacta la acest nr pentru mai multe informatii 0774-657-362.Va multumesc!
Raspunde

unu

Acum 6 ani

La aceasta trecere ar fi indicat un semafor, se circula salbatic, au fost multe accidente acolo din acesta cauza. Soferii vin de pe Balea in jos de parca ar fi in slalom.
Raspunde

lala

Acum 6 ani

Sofeaza ca nebunii pe Balea! Eram la mijlocul trecerii, abia l-am vazut cum a trecut prin fata noastra, sa ne ia pe sus nu alta! Sa nu cumva sa avem noi prioritate pe trecerea de pietoni!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus