Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Pall-Ex se extinde. ”Avem în vedere deschiderea de alte două noi huburi”

Pall-Ex se extinde. ”Avem în vedere deschiderea de alte două noi huburi”

Reţeaua lider de transport expres de marfă paletizată, condusă în România de sibianul Claudiu Hila, a deschis recent un nou HUB în București, ceea ce va permite Pall-Ex creșterea vitezei operațiunilor și a capacității de transbordare, anunță Capital.ro. Noul terminal, cu o suprafaţă de 2.100 metri pătraţi, la care se adaugă încă 1.500 mp sub copertină, a fost inagurat la jumătatea lunii trecute de Pall-Ex România în partea de sud a Bucureştiului. Reprezentanţii companiei susţin că noul terminal de cross dock a fost realizat pentru a asigura o mai bună eficienţă. Spre exemplu, până la noua investiţie, capacitatea de transbordare era de 650 de paleţi, iar odată cu deschiderea Hubului de Sud, capacitatea a crescut la 1.000 de paleţi zilnic. Datorită noului terminal se pot încărca şi descărca simultan un număr de 16 camioane, mai spun reprezentanţii Pall-Ex. ”Construcţia noului terminal cross-dock a făcut parte din strategia de dezvoltare fiind un proiect major ce a fost finalizat cu succes. Atitudinea şi toate proiectele noastre sunt orientate strategic pentru a oferi clienţilor o experienţă îmbunătăţită a soluţiilor Pall-Ex”, susţine Claudiu Hila, managerul general al companiei.

Potrivit acestuia, planurile de dezvoltare ale companiei pe piaţa românească vor continua cu noi investiţii. “Avem în vedere deschiderea de alte două noi huburi, în timp ce operaţional, focusul este pe menţinerea calităţii şi creşterea notorietăţii brandului, introducerea de servicii noi pentru retaileri şi producători”, spune Claudiu Hila. În prezent, Pall-Ex România are una dintre cele mai extinse reţele de depozite, fiind prezentă pe piaţa locală cu 34 de unităţi.

Foto: Capital.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

€€€€€€

Acum 6 ani

Proasta miscare, va extindeti la bucale, in lumea a treia. De ce nu in civilizatie, Cluj, Oradea, Timisoara, evident mai civilizate si avantajate geografic. si deja de autostrazi conectate la vest.
Raspunde

Ion Pop

Acum 6 ani

In Bucale sunt banii, ne place ori ba, asta e realitatea. Fara Bucuresti nu exista afaceri in țara asta, din păcate!
Raspunde

bine

Acum 6 ani

deocamdata
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

In bucale sunt banii ??? :))) Oare de unde cei mai multi cumulat. Numeste o companie serioasa si destul de mare/importanta, care produce de la zero in bucale, nu filiale cum sunt peste tot. bucale produce coruptie, media/spalare pe creier, si domnisoare blonde la volan de Mercedes (foste fufulite care erau cu curu'n garla, ex Columbeanca), cam asta produce nivelul de acolo. Pana si fosta familie regala sta la Savarsit, Arad.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah tiriplicilor, domnu' Hila-i favoritu' meu asa ca, băgați like-uri la greu!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bucurestean

Acum 6 ani

La Bucuresti se da ora exacta si de acolo va dam la toti sa mancati, prapaditi de provincie ce sunteti!
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Da, da, dă la bucale se da ora exacta pt, curve, preluata de la Bruxelles :)))) La mai mare & multe desteptatoare :)))
Raspunde

Che

Acum 6 ani

Ciumindi mandi bu ,mah Miticilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus