Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Brunch în satul Alma Vii. „Doar produse și metode tradiționale”

Brunch în satul Alma Vii. „Doar produse și metode tradiționale”

Sâmbăta viitoare,pe 26 august, sibienii și nu numai pot degusta din preparatele locale la brunch-ul de la pensiunea familiei Stapelfeld din satul Alma Vii, județul Sibiu. Evenimentul va începe la ora 11:00 .

„Vă invităm să descoperiți satul Alma Vii, una dintre comorile mai puțin cunoscute ale Transilvaniei. Cu un peisaj rural medieval, inclusiv biserica fortificată din secolul 13, proaspăt restaurată ți cu oameni gospodari, care ne invită la masă. Conceptul de Transilvanian Brunch a devenit brand al sudului Transilvaniei, prin care echipa My Transilvania, împreună cu membri ai comunităților locale din aceste sate, oferă experiențe culturale și gastronomice, încurajând comunitățile să gătească specialități delicioase, folosind doar produse și metode tradiționale”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook.

Participarea la evenimentul gastronomice se face doar în baza unei rezervări confirmate, pe pagina www.eat-local.ro. „Evenimentele noastre nu au un scop patrimonial, ci încearcă să susțină dezvoltarea zonelor rurale din sudul Transilvaniei prin promovarea produselor, rețetelor și a culturii locale. Pentru acoperirea cheltuielilor de organizare (ingrediente, băuturi nealc., logistică, închiriere mese, bănci, veselă, programe culturale, plata muncii localnicilor) este necesară achitarea unei taxe de 75 de lei/persoană sub forma unei donații. Această sumă este valabilă pentru adulți, copiii sub 14 ani participă gratuit”, mai arată organizatorii.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus