Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Reacția conducerii la articolul ”Realitatea din Tursib…”: Vechimea medie a parcului auto este de 14 ani. Salariul unui șofer ajunge și la 2646 de lei

Reacția conducerii la articolul ”Realitatea din Tursib…”: Vechimea medie a parcului auto este de 14 ani. Salariul unui șofer ajunge și la 2646 de lei

Conducerea companiei de transport în comun Tursib a transmis redacției un punct de vedere cu privire la afirmațiile liderului de sindicat Alin Poabar, publicate săptămâna trecută în cadrul articolului cu titlul ”Realitatea din Tursib: Iarna aceasta va fi cea mai urâtă”.

Conducerea Tursib vine cu o serie de precizări care, pe de o parte vin să confirme cele enunțate de liderul Sindicatului Dumbrava Transport Public Local Sibiu, iar pe de altă parte nuanțează situația existentă în cadrul companiei sibiene.

Spre exemplu, Alin Poabar a declarat că toate autobuzele Tursib au peste zece ani vechime. Conducerea arată că, de fapt, vechimea medie este de 14 ani. Apoi, sindicaliștii spun că un șofer are un salariu de 1785 de lei. Conducerea Tursib arată că acesta este salariul de bază, la care se adaugă mai multe sporuri, motiv pentru care un șofer poate ajunge să câștige și 2646 de lei, plus bonuri de masă.

Redăm mai jos întregul punct de vedere al conducerii Tursib, semnat de directorul Dan Căprariu:

tursib

tursib 2 tursib 3

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Opinia 2.

Acum 5 ani

Se pare ca directorul tursib a inceput sa-i tremure izmenele, acel lider de sindicat nu a facut decat sa spuna adevărul, din cate se stie acest director nu are prea multe de zis in tursib, e controlat indeaproape de C. A si de, directorul economic, acestia jonglind pe teama lui de a lua decizii, Deaceea noi calatorii vom incepe o campanie pe Facebook, referitoare la conditile fe transport. Asta ca sa-i demonstram acestui director ca imaginea firmei inseamna CALITATE,...Iar sindicatul nu are decat sa-i dea in judecata pentru conditile de munca... Rusine Directore... Noi calatori vedem eczact cu ce cazane ne duci... Nu te mai scoate...
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

cine o cumparat hirburile belaruse si cu ce comision?dunarea galati ? sibiul a avut tramvai(CU ISTORIE)si troleibuz cine leo desfiintat? POLUARE?cine o contribiuit?primaria NU,prefectura Nu, fiostul FDGR Adrian Tursib de MINUNE nu... poate sibienii ,ca vad ca ei sint de vina MANIPULATORI POLITICI PE BANII SIBIENILOR tante fodor si junele REZVAN fara gologan!
Raspunde

bbbb

Acum 5 ani

OBIGATIUNILE MUNICIPALE - prin o emisiune de bligatiuni municipale se puteau finanta multe investii de intere public , dar trebe sa si vrei
Raspunde

Wilson

Acum 5 ani

Speram ca " noile " achizitii , sa nu fie cele stationate de ani buni pe la Cisnadioara sau Selimbar.
Raspunde

bogdan

Acum 5 ani

domnule directoras se vede ca vi din ,,Era Ceausista"CUM POTI SPUNE CA AUTOBUZELE TURSIBULUI SUNT IN CONDITII,noi circulam zilnic cu ele,vedem cum saraci soferi se necajesc pe drum cu ele,ce fel de director esti cand nu iti aperi angajatii,probabil astepti prima colosala la sfarsit de an,iar salarile afisate,ai uitat sa specifici ca salariul acela se ia in tursib daca lucrezi 4 sambete si 4 duminici... de ce nu afisati salariul dvs. si acelor din birouri,,cu siguranta ia_ti surprinde pe toti...rusine sa va fie.
Raspunde

Copchilu

Acum 5 ani

Sa-i dea in judecata pe tursib. Auzi atatea ore neplatite plus ca mai sunt soferi care nu si-au luat concediul pe 2016.
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, dar zilele de "concediu" luate frecvent intre curse, la capăt de linie, le-ai socotit?...
Raspunde

axxy

Acum 5 ani

inseamna ca nu o sa mai fie nicio intarziere a autobuzelor - cu noua garitura de masini...de-abia astept...;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus