Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Act caritabil: Înveți să relaționezi și ajuți copiii cu autism

Act caritabil: Înveți să relaționezi și ajuți copiii cu autism

Înveți să comunici mai bine și în același timp îi ajuți pe copiii cu autism. Așa sună inițiativa evenimentului organizat de  Ramona Tiepac, coach şi trainer certificat John Maxwell TEAM, împreună cu reprezentanți ai Clubului LIONS Brukenthal Sibiu, ce are loc astăzi între orele 18:00 – 20:00, în Sala Festivă, la Biblioteca Județeană Astra. Banii de pe bilete se vor duce către UCOS. 

Evenimentul de leadership și comunicare se desfășoară în scop caritabil, cu tema „Toţi comunicăm, puţini relaţionăm”. Conform revistei Harvard Business Review: „Criteriul numărul unu pentru avansare și promovare în viaţa profesională este abilitatea de a comunica eficient – asta însemnând să ai abilitatea să stabilești relații atunci când comunici.”

Aflat la a treia ediție, evenimentul își propune și anul acesta, continuarea strângerii sumei necesare, în vederea achiziționării unui PACHET DE JOCURI folosit în terapie, pentru a-i ajuta pe copiii cu tulburări de spectru autist de la Fundația „Un copil, o speranță” Sibiu – UCOS, să se integreze mai ușor în comunitate. Biletul de participare, în valoare de 70 de lei, poate fi achiziționat direct de la intrarea în sală, cu o jumătate de oră înainte de începerea evenimentului. Toate fondurile strânse vor fi direcționate către Fundația „Un copil, o speranță”.

Cei interesați să participe la această manifestare vor pleca, la final, cu câteva instrumente, cu ajutorul cărora să-și îmbunătăţească abilitatea de a comunica și în acelaşi timp de a relaţiona cu cei din jurul lor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

raspandache

Acum 6 ani

Daca era caritabil nu cereau bani pentru bilet, ci lasau pe fiecare participant sa doneze cat considera necesar. Asa ca s-o muste cine vrea pe asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus