Sâmbătă,
23.10.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Un bărbat din Alba a fost prins la braconat în zona Barajului Negoveanu - Gâtul Berbecului

Un bărbat din Alba a fost prins la braconat în zona Barajului Negoveanu - Gâtul Berbecului

Polițiștii au prins ieri un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Alba, care a desfășurat acte de braconaj piscicol în zona Barajului Negoveanu – Gâtul Berbecului.

Potrivit unui comunicat al IPJ, ieri, 16 octombrie, polițiștii Compartimentului Delicte Silvice și Braconaj Piscicol din cadrul Serviciului Ordine Publică au organizat și desfășurat o acțiune specifică în zona Barajului Negoveanu – Gâtul Berbecului. Aceștia au surprins un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în județul Alba, aflat la volanul unui autoturism cu care transporta o barcă pneumatică, o plasă monofilament și cantitatea de aproximativ 5 kg păstrăv. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada 14 – 16 octombrie, bărbatul a desfășurat acte de braconaj piscicol constând în deținere și utilizare plase monofilament, respectiv deținere și transport de pește fără documente legale de proveniență. Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare conform art. 64 literele h și k din O.U.G. nr. 23 / 2008. De asemenea, cantitatea de pește a fost confiscată și predată în vederea valorificării, iar barca pneumatică și plasa monofilament au fost ridicate în vederea confiscării și introducerii în Camera de Corpuri Delicte din cadrul IPJ Sibiu. Cercetările continuă la nivelul Serviciului Ordine Publică, se mai arată în comunicatul amintit.

Comentarii

1 comentarii

Dumitru Bucuresteanu

Acum 4 ani

Probabil si-a uitat portofelul acasa de l-au prins...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus