Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Peste 900 de persoane au participat la Târgul de Joburi „Career Expo”

Peste 900 de persoane au participat la Târgul de Joburi „Career Expo”

Peste 900 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au participat la cea de-a treia ediție a Târgului de Joburi „Career Expo”, organizat de clubul Rotaract Sibiu. Evenimentul a avut loc în 24 octombrie, în holul Facultății de Inginerie și a reunit 12 companii de top din Sibiu.

Evenimentul a avut un real succes, lucru confirmat de studenții interesați de găsirea unui job. „Am întâlnit foarte multe joburi interesante la Career Expo. Acum știu că am de unde să aleg când termin facultatea. Mi-a plăcut modul de prezentare al fiecărei firme în parte”, spune Liviu, student la Inginerie.

targ de joburi career expo

Un alt participant al târgului spune că va participa și la edițiile următoare. „Consider un eveniment reușit, la care a participat un număr foarte mare de studenți interesați de ofertele noastre de muncă. Suntem mulțumiți și sperăm să participăm și la edițiile viitoare”.

„Ne bucură faptul că am ajuns la cea de-a treia ediție de Career Expo și credem că acest eveniment și-a atins scopul și de această dată, acela de a creea un cadru în care studenți și profesioniști, interesați de un nou loc de muncă, să vină în contact direct cu angajatori de top. Așadar, suntem încântați, acesta fiind încă un proiect al Rotaract Sibiu realizat pentru comunitate. De asemenea, pe această cale, doresc să mulțumesc participanților și partenerilor implicați în acest eveniment” , a declarat Paul Alexandru Văcaru, președintele clubului Rotaract Sibiu.

targ de joburi career expo 2

Rotaract Club Sibiu este un grup format din 25 de tineri dornici să ajute la dezvoltarea orașului. Pe lângă activităţile şi acţiunile pe care le întreprind pentru a se dezvolta personal, profesional şi ca grup, se implică în comunitate în diverse arii de activitate: de la educație până la încurajarea dezvoltării sociale, culturale, economice în oraş, şi nu numai, materializate prin proiectele pe care le desfășoară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus