Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
-2°C

Vecerdea acuză: Se încalcă o hotărâre a instanţei, e de penal!

Vecerdea acuză: Se încalcă o hotărâre a instanţei, e de penal!

Directorului clubului de tenis Pamira, Marius Vecerdea, îi atrage atenția ministrului Tineretului și Sportului, Marius Dunca, că alegerea noului  președinte al Federației de tenis se poate transforma într-un dosar penal.

Vecerdea susține că după ce el a contestat în instanță ultima Adunare Generală a federației pentru că au fost chemați la vot 362 de membri, același lucru se petrece din nou. "Nu pot să cred că fac asta! Am contestat la tribunal Adunarea Generală din iunie 2016, când au fost aleşi doi vicepreşedinţi ai federaţiei, în urma votului a 102 membri afliliaţi. Doar că în Registrul Special al Federaţiilor, de la tribunal, sunt înregistraţi ca membri cu drept de vot doar 53! Instanţa a constatat asta, mi-a dat dreptate, a anulat acea Adunare Generală, iar federaţia nici n-a mai depus apel, astfel că hotărârea a rămas definitivă şi irevocabilă. Iar acum, acest Consiliu Director, inclusiv preşedintele George Cosac, convoacă iar la vot cluburile care nu au acest drept. Însă acum e mai grav, se încalcă o hotărâre a instanţei, e de penal! E infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la doi ani! I-am atras atenţia domnului ministru Dunca, pentru ca reprezentantul MTS la Adunare să constate ilegalitatea acesteia, dacă vor vota mai mulţi decât membrii înregistraţi la tribunal”, a declarat Vecerdea, citat de site-ul gsp.ro.

Consiliul Director al FR Tenis a convocat din nou o Adunare Generală de alegeri pentru 2 noiembrie, chemându-i la vot pe toţi cei 362 de membri afiliaţi.

Marius Vecerdea și-a anuntat încă de la începutul anului din nou intenția de a candida pentru funcția de președinte al Federației Române de Tenis, la propunerea mai multor cluburi. Sibianul este un apropiat al președintelui Klaus Iohannis, fiind și antrenorul său personal de tenis.

 

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tarnu

Acum 4 ani

Sa ne explice domnul vecerdea. Cum a fost când a fugit de polițiști, beat fiind și cu amanta în mașină!? De l- a salvat tatuca Lucian?!!!
Raspunde

Raspandache

Acum 4 ani

Hai că te-ajută taica Iohannis și maica Codruța, doar îs prieteni de-ai tăi, și e mălai la federație, merită să-ntinzi mâna. Că doar te recomandă și rezultatele de sportiv.
Raspunde

Zexe

Acum 4 ani

La asta i se citeste pe mecla cat e de escroc!
Raspunde

Vivi dragan

Acum 4 ani

Domnule Vecerdea penal sunteti dumneavoastra cand mintiti în cererile de finantare pentru consiliul local că veti avea mii de spectatori ca public tintă la turneul pe care îl organizati si pentru care primaria prin agenda sportivă vă alocă o grămadă de bani.Ar fi interesant ca organele statului să verifice cum este posibil ca primaria să verse aceste sume pentru acest turneu care la finală nu a avut mai mult de 200 de spectatori.Si nu cred că este corect să dai bani pentru acest turneu doar pentru că organizatorul turneului este fînul lui Iohannis.
Raspunde

Civic

Acum 4 ani

Agenda sportivă, Agenda Culturală acestea sunt surse de finanțare pentru toți abonați la bani publici, aici se poate vedea cum se scurg bani la pntru voturi, avem destule exemple chiar f.recente
Raspunde

elena

Acum 4 ani

Astia sunt ca pecinginea.Ce-l reprezinta pe bizon sa detina functia?Ne prostesc pe fata leprele.
Raspunde

Miron

Acum 4 ani

Aceste așa-zise Agende Sportive sau Culturale, sunt forma cea n-ai kegală de-a deturna bani publici. Chiar Polițua și DNA-ul cunosc fenomenul însă, dat fiind faptul că-i generalizat la nivel de țară, e f greu să facă ceva.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus