Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

Șofer prins de polițiști cu 1,05 alcoolemie, pe strada Șoimului

Șofer prins de polițiști cu 1,05 alcoolemie, pe strada Șoimului

În weekendul care tocmai s-a încheiat, polițiștii rutieri au depistat în trafic mai mulți conducători auto aflați sub influența alcoolului, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. "Recordul" a fost stabilit duminică, 5 noiembrie, în jurul orei 01,15, în municipiul Sibiu, pe strada Șoimului. Polițiștii au oprit în trafic un conducător auto în vârstă de 48 de ani, sibian, care a prezentat pe etilotest rezultatul de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 4 noiembrie, în jurul orei 16,00, pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu, un conducător auto în vârstă de 55 de ani, sibian, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, la aproximativ două ore mai târziu, în jurul orei 18,30, în localitatea Hosman, un localnic în vârstă de 56 de ani a fost depistat conducând autoturismul sub influența alcoolului, rezultatul testării fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În 5 noiembrie, în jurul orei 10,45, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism al cărui conducător auto circula cu viteză peste limita legală, iar la testarea alcoolscopică a șoferului, 42 de ani, din jud. Harghita, rezultatul a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele fiecăruia dintre cei amintiți a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, se arată în comunicatul de presă al IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1206

Comentarii

6 comentarii

biciclist

Acum 6 ani

E mult mai educational sa scrieti si despre condamnarile si amenzile primite de soferii bauti. Altfel e totul cam abstract, nu vi se pare?
Raspunde

...

Acum 6 ani

macar ca o continuare la acest articol
Raspunde

rosu

Acum 6 ani

Da cat e voie, de fapt, sa ai pe strada Soimului?
Raspunde

...

Acum 6 ani

acuma de...pe strada soimului sa circuli ca o gaina beata....nu-i bine....
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, sunteti toti niște fundamentaliști ai Islamului! Relicvelor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus