Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

ISU Sibiu scoate la concurs patru posturi de ofițeri și subofițeri

ISU Sibiu scoate la concurs patru posturi de ofițeri și subofițeri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu organizează concurs, prin încadrare directă din sursă externă pentru două posturi de ofițer în cadrul Compartimentului Avizare-Autorizare și Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților și două posturi de subofițer în cadrul Serviciului Resurse Umane-Compartimentul Încadrare Gestiune Resurse Umane și Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației.

Înscrierile pentru concurs se vor face în fiecare zi lucrătoare a perioadei 3-10 ianuarie 2018, în intervalul orar 09.00-15.00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, situat în municipiul Sibiu, strada Vasile Cârlova, nr. 16-22, în perioada 03-10 ianuarie 2018.

Graficul de concurs, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pentru fiecare post în parte, pot fi obținute de la structura de Resurse Umane a unităţii, la telefon 0269/211212, sau pe site-ul unității, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus