Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

Spitalul Județean Sibiu scoate peste 50 de posturi la concurs

Spitalul Județean Sibiu scoate peste 50 de posturi la concurs

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu scoate la concurs în această perioadă un număr de 51 de posturi. Dintre acestea, cele mai multe sunt pentru asistenți medicali generaliști și pentru îngrijitoare de curățenie.

Reprezentanții Spitalului Județean anunță pe site-ul propriu scoaterea la concurs a unui număr de 14 posturi de asistenți medicali generaliști. Dintre acestea, doar cinci posturi sunt cu angajare pe perioadă mai lungă de timp, în timp ce restul sunt posturi temporar vacante. Dosarele pentru ocuparea posturilor vacante pot fi depuse până pe 19 ianuarie la ora 15:00.

De asemenea, sunt scoase la concurs 30 de posturi de îngrijitoare de curățenie. Și în acest caz, data limită pentru depunerea dosarelor este 19 ianuarie.

Mai sunt scoase la concurs un post de economist, un post de inginer specialist, unul de registrator medical, un post de liftier, un post de lăcătuș-mecanic și două posturi de muncitori (spălătoreasă).

Cei care doresc să își depună dosarul de concurs pentru unul din posturile anunțate, sunt rugați să se prezinte la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Mai multe informații despre posturile disponibile și cerințe sunt disponibile pe site-ul oficial al instituției spitalicești.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus