Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Mașină în flăcări, pe autostradă, spre Sibiu| Foto/Video

Mașină în flăcări, pe autostradă, spre Sibiu| Foto/Video

O mașină a izbucnit în flăcări în această după-amiază pe Autostrada A1, la kilometrul 254, pe sensul de mers spre Sibiu. Pompierii au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă.

Incendiul a pornit la un Logan MCV, în mers, de la motor. Șoferul autoturismului a reușit să oprească pe banda de urgență, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Traficul a fost blocat total, pentru a se interveni la stingerea incendiului.

La fața locului, au intervenit pompierii din cadrul Punctului de Lucru Săliște. În autoturism erau doi adulți, sibieni, dar din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Incendiul a fost stins, iar traficul a fost reluat.

masina in flacari (2) masina in flacari (1)masina arsa masina arsa 1

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3596

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

emma-noelle

Acum 6 ani

Ahahah ereau decât oltenii la a trei-a generației naturaliza-ți in Sibiu, si care se antorceau prin Valea Jiului sași piardă urma
Raspunde

biciclist

Acum 6 ani

A incercat vreun sofer sa-si foloseasca propriul stingator si sa ajute la stingerea incendiului inainte de a fi prea tarziu?
Raspunde

florin

Acum 6 ani

stingatoarele din masina sunt bune doar la stins o tigaie in flacari, nu o masina intreaga. ca sa stingi un icendiiu la motor dupa ce vezi tu fumul, iti trebuie un stingator de dimensiunile celor ce se gasesc in cladiri.
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

Dar bineinteles, am scos furtunu si am facut cu totii pe masina, doar ca nu a iesit mai nimic pentru ca am mers inainte la wc, ca doar suntem oameni civilizati.
Raspunde

Sarmaluta

Acum 6 ani

Problema e alta, schimbi furtunele de benzina din 2 in 2 ani nu ai probleme
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus