Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un băiat de 14 ani a fugit cu un BMW cu volan pe dreapta. S-a oprit într-un gard

Un băiat de 14 ani a fugit cu un BMW cu volan pe dreapta. S-a oprit într-un gard

Un adolescent de 14 ani, din comuna Blăjel, a fugit în noaptea de sâmbătă spre duminică cu o mașină, în scurt timp el oprindu-se într-un gard, după ce a derapat într-un curbă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 01:00, pe DN 14, în afara municipiului Mediaș. Băiatul s-a urcat la volan și a condus autoturismul spre Sighișoara, iar pe un sector de drum în curbă la stânga, pe fondul vitezei neadaptate și a lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile intrând în coliziune cu gardul unei societăți comerciale.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu fac cercetări pentru a afla de unde a luat băiatul mașina, un BMW cu volan pe partea dreaptă. Autoturismul apare în acte ca aparținând unei persoane din județul Ialomița și nu fusese declarat furat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a adolescentului care a fost transportat la Spitalul Clinic Mediaș, fără a necesita internarea.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Mun. Mediaș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv conducere fără permis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

filip

Acum 6 ani

Oare ce etnie are "baietasul"? In alta ordine de idei, ar fi foarte bine daca TS ne-ar tine la curent cu mersul acestei anchete ( cum ar fi foarte instructiv ca TS si in general media sa ne tina la curent cu mersul anchetelor si finalizarea diverselor cazuri de genul acestuia - macar pe site-uri pentru a nu pierde din minutele de emisie).
Raspunde

bondica abumeyangu

Acum 6 ani

pui de cioara a furat bmw-ul lu frateso mai mare care "e pe Anglia"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus