Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Primul weekend din luna martie îi aduce la Sibiu pe câțiva dintre artiștii consacrați ai muzicii românești, iar ziua de duminică forțează primăvara, cu concursul Bikini Race.

Vineri, 2 martie

Ziua de vineri are pregătit pentru copii un nou film de animație, la Cinematograful Arta. Este vorba despre Early Man, o animație cu creaturi preistorice și mamuți lânoși, care la începutul lumii stăpâneau pământul. Filmul este proiectat de la ora 14:00, în fiecare zi.

În ceea ce privește arta teatrală, Teatrul Național Radu Stanca pune în scenă spectacolul R.U.R. (Rossum’s Universal Robots), de la ora 19:00.

La ora 18:00, adulții sunt invitați la o degustare de bere artizanală, la Nod, iar de la ora 20:00, Florin Thomis susține un concert folk la Nordic Folk Pub.

bere artizanala muzeul astra bere-1717-5

O oră mai târziu, la 21:00, Club Troubadour îi are ca invitați pe Mircea Baniciu & Band.

baniciu

Sâmbătă, 3 martie

Dimineața de sâmbătă începe cu activități pentru copii. De la orele 10:00 și 12:00, micuții sunt așteptați la Teatrul Gong, la Atelierul de ...meșterilit. Între cele două ateliere, de la ora 11:00, tot la Teatrul Gong, este pus în scenă spectacolul „Harap Alb”, care va mai fi jucat în aceeași zi, de la ora 18:00.

BC CSU Sibiu revine în fața propriilor fani și joacă de la ora 18:00, o nouă partidă din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu CS Phoenix Galați.

csu tg mures-9

Sâmbătă seara, de la ora 19:00, se dă startul stagiunii Teatrului de Balet Sibiu, cu Gala internațională de balet, la Sala Thalia. La aceeași oră, la Teatrul Național Radu Stanca se joacă spectacolul Nora, în regia lui Radu-Alexandru Nica.

De asemenea, fanii Semnal M sunt așteptați de la ora 21:00, în pub-ul The Wolff, acolo unde celebra trupă va susține un concert.

Duminică, 4 martie

Ultima zi de weekend este una care încearcă să forțeze puțin primăvara, cu Bikini Race 2018, competiție susținută pe zăpadă, la Arena Platoș. Concursul este programat să înceapă la ora 12:00.

Bikini Race 2017

Înainte de asta însă, micuții care nu au apucat să vadă spectacolul Harap Alb, mai au o șansă de la ora 11:00 , la Teatrul Gong.

Gala de balet se dansează și în această zi, tot de la ora 19:00, la Sala Thalia, iar de la aceeași oră, la Teatrul Național Radu Stanca are loc un concert Beatbox-Top, susținut de trupa austriacă Wiener Blond, cu Sebastian Radon și Verena Doublier.

Gala de balet TBS

Programul complet al filmelor de la Cinematograful Arta poate fi accesat aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus