Joi,
22.10.2020
Innorat
Acum
2°C

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu de 1.000.000 de lei

27 Martie 2018 14:51

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu de 1.000.000 de lei

Polițiștii din Sibiu, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat percheziții la locuințele unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 1.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Astăzi, 27 martie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din I.P.J. Sibiu, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, au efectuat două percheziții domiciliare în municipiul Mediaș, într-un dosar de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 – 2018, trei persoane, cu vârste între 40 și 50 de ani, din municipiul Mediaș, ar fi obținut venituri din prestări servicii de consultanță medicală pe care nu le-ar fi evidențiat în contabilitate, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale, în cauză fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.000.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate documente extracontabile și aproximativ 193.000 de lei, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

La acțiuni au participat și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus