Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Ceartă pe mâncare. Doi ulii șorecari sunt surprinși în timp ce își dispută hrana

Ceartă pe mâncare. Doi ulii șorecari sunt surprinși în timp ce își dispută hrana

Imagini rare cu doi ulii șorecari care își dispută hrana într-o pădure din Parcul Natural Putna, Vrancea, au fost surprinse de o cameră montată de specialiștii Romsilva.

Imaginile au fost filmate de o cameră montată lângă leșul unui animal descoperit de specialiști în timpul unei acțiuni de patrulare și monitorizare. Aceștia au montat camera pentru a observa ce animale se hrănesc în zonă.

Uliul șorecar, Buteo buteo, cunoscut și ca Șorecarul comun, este o pasăre răpitoare de zi din familia Accipitridae. Uliul șorecar are habitatul în zonele împădurite cu climă temperată și subtropicală din Africa, Asia și Europa.

Parcul Natural Putna Vrancea, unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor– Romsilva, este situat în sud-estul țării, în județul Vrancea, și are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 33.600 de hectare sunt păduri.

Sursa: facebook/ Regia Națională a Pădurilor

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Branțu de la pantof

Acum 6 ani

in film is Turcan Raluca si Campean Daniela mortaciunea ii Cazan
Raspunde

S

Acum 6 ani

si dupa aia au fost impuscati
Raspunde

S

Acum 6 ani

traducere: DU-TE DOMNE D ACI! HAI MA NENE, DA SI MIE, PAI SE POATE? DOMNE , N-AUZI?! DA-I DRUMU D ACIA PANA NU-TI DAU UNA DOUA TREI PERECHI DE ARIPI PESTE OCHI!
Raspunde

Doru

Acum 6 ani

PSD e de vina ca nu au ce manca ulii
Raspunde

lol

Acum 6 ani

Daca nu fac drumuri si sosele si daca defriseaza si construiesc in habitate, clar ca e psd-ul de vina!Pentru ca sunt atatea rable si calitatea aerului, tot psd-ul e de vina! Cand o sa gandim analitic sa intelegem ca tot ce face rau conducera tarii, ne afecteaza pe toti? ...in afara de ceea ce fura....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus