Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-4°C

Primăria Sibiu a inițiat o procedură de achiziție pentru construcția noului skate park din zona Pieței Obor (CP)

Primăria Sibiu a inițiat o procedură de achiziție pentru construcția noului skate park din zona Pieței Obor (CP)

După realizarea documentației necesare și a proiectului tehnic, Primăria Sibiu organizează o procedură de achiziție pentru lucrările propriu-zise de construcție a skate park-ului de lângă Piața Obor. Procedura a fost publicată pe SICAP, iar termenul de depunere a ofertelor este 5 iunie 2018.

Parcul urmează să fie amenajat pe un teren de 10.000 de metri pătrați care în prezent este neutilizat, situat în imediata vecinătate a Pieței Obor.

“Dorim să construim aici o zonă complexă de agrement, cu toate dotările necesare. Prin urmare, nu vom amenaja doar niște rampe, ci și anexele și infrastructura necesară, de la vestiare și zonă verde, până la iluminat, drum de acces și locuri de parcare”, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu

În baza acestui contract licitat se vor amenaja: • Skatepark-ul cu platforme împrejmuite pe care se vor monta 8 ansambluri alcătuite din elemente prefabricate și elemente monolit din beton armat specifice; • Iluminatul public corespunzător pentru acest parc. • O clădire anexă cu o suprafață de 72 mp care va servi drept vestiar și spațiu de depozitare, cu acoperiș înierbat tip terasă • Un drum asfaltat cu 2 benzi prin care se face accesul dinspre Calea Șurii Mari • Peste 70 de locuri de parcare din dale înierbate • Amenajarea de spații verzi și plantarea de arbori. • Amenajarea gardurilor și construcția porților de acces

Lucrările sunt evaluate la 5 milioane de lei, iar constructorul care va adjudeca acest contract va avea la dispoziție 90 de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor pentru a finaliza lucrările de construcție.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus