Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Mașini sparte pe Moara de Scoarță și strada Cetății. Hoțul are 20 de ani

Mașini sparte pe Moara de Scoarță și strada Cetății. Hoțul are 20 de ani

Polițiștii sibieni au prins un tânăr de numai 20 de ani suspect de mai multe spargeri din mașini în zona centrală a Sibiului.

”În continuarea cercetărilor efectuate în două dosare penale privind săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, la data de 29 mai a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 20 de ani, sibian, bănuit de săvârșirea faptelor”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu într-un comunicat de presă.

Tânărul este bănuită că, în zilele de 20 și 21 mai, ar fi sustras bunuri electronice, țigări și documente, din două autoturisme parcate pe străzile Moara de Scoarță, respectiv Cetății din municipiul Sibiu.

Ca urmare a cercetărilor efectuate, la data de 29 mai, sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt calificat.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Abdullah Al-Mahdi

Acum 4 ani

Să i se taie mâinile făptaşului întocmai cum spune legea Sharia!
Raspunde

Cititor

Acum 4 ani

S-au inmultit faradelegile in ultima vreme ca ciupercile, ceva masuri de prevenire exista? (patrule nocturne, camere de supraveghere, inasprirea legislatiei inclusiv ducerea detinutilor la munca)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus