Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

“Lumea lui Prichindel” - o seară de succes pentru cursanţii Şcolii de modeling Cleopatra Popescu (CP)

“Lumea lui Prichindel” - o seară de succes pentru cursanţii Şcolii de modeling Cleopatra Popescu (CP)

Cea de-a V-a ediţie a evenimentului “Lumea lui Prichindel”, s-a dovedit din nou o seară de succes pentru cursanţii Şcolii de modeling Cleopatra Popescu, pentru micile balerine de la Şcoala de Balet Young Ballet, pentru  dansatorii din cadrul Şcolii de Dans Ioan Macrea dar şi pentru micii dansatori de la Forever Dance.

Momentele de modă au adus pe podium tendinţele primăvără-vară, aparţinând unor branduri cunoscute Reserved, Waikiki, Sergent Major, Luxury, C&A, Adidas, Takko, Andu, Hervis, Pitici Voinici, etc.

Evenimentul s-a bucurat de invitaţi speciali – designerul Nicoleta Negură, brandul Brinelli dar şi invitatul internaţional - brandul francez Cocsinelle .

Protagoniştii serii s-au bucurat de ropotele de aplauze bine meritate.

Acţiunea a fost organizată de Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu şi co-finanţată Primăria Municipiului Sibiu.

800 (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus