Vineri,
07.05.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Copil dispărut în Olt, la Avrig. Era la scăldat | FOTO VIDEO

Copil dispărut în Olt, la Avrig. Era la scăldat | FOTO VIDEO

Un copil a fost salvat de un pescar iar un altul este dat dispărut, după ce ar fi ieșit împreună la scăldat la locul de vărsare a râului Avrig în Olt și au ajuns într-o zonă mai adâncă. Băiatul dispărut este căutat de o echipă de scafandri.  

Actualizare 22:00. Băiatul a fost găsit în urmă cu scurt timp. Din păcate, scafandrii l-au scos din apă decedat.

„Copilul a fost găsit şi adus la mal de catre scafandri, din păcate medicul de pe ambulanta SMURD constatând decesul acestuia”, anunță ISU Sibiu.
WhatsApp Image 2018-07-13 at 21.44.58

Actualizare 21:30. Au trecut 2 ore de la demararea căutărilor, iar băiatul nu a fost găsit încă. Echipajul format din scafandrul de la ISU Sibiu și cei 2 scafandri de la ISU Hunedoara caută în continuare.

Actualizare 20:22. Copilul salvat, un băiat de 14 ani, a fost preluat de echipajul SMURD.  Cel de-al doilea este în continuare căutat de echipa de scafandri.

copil salvat inec avrig

copil avrig cautari scafandri

Actualizare 20:11. Incidentul s-a petrecut la vărsarea râului Avrig în râul Olt. Potrivit Poliției Sibiu, băiatul dispărut are 15 ani. Cei doi ar fi intrat în apa adâncă în timp ce erau la scăldat.

Politiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii incidentului, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

cautari copil avrig (4) cautari copil avrig (3) cautari copil avrig (1)

Actualizare Pentru găsirea copilului intervine și un scafandru de la ISU Sibiu. În sprijin au fost solicitați încă doi scafandri de la ISU Hunedoara. Copiii au vârsta de aproximativ 14 ani. Copilul salvat de pescar este conștient.

Știre inițială. Echipaje ale ISU Sibiu intervin în aceste momente pentru salvarea unui copil căzut în Olt, pe raza localității Bradu, în zona digului. Din informațiile primite de la un pescar care a sunat la 112, doi copii au căzut în Olt, acesta reușind să-l salveze pe unul dintre ei. La fața locului s-au deplasat de urgență o ambulanță SMURD și o autospecială de intervenție cu o ambarcațiune, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Știrea se actualizează

 

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus