Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-3°C

Maratonul Sibiului: 94% din target a fost atins. Dăm Startul în viață a strâns cei mai mulți bani

Maratonul Sibiului: 94% din target a fost atins. Dăm Startul în viață a strâns cei mai mulți bani

Cu ajutorul a 4000 de alergători și 5770 de donatori, 11 proiecte au reușit să își atingă target-ul sau chiar să îl depășească, la Maratonul Internațional Sibiu. În total, în cadrul ediției 2018 a evenimentului, au fost strânși peste 530.000 de lei.

Din cele 26 de cauze participante la Maratonul Internațional Sibiu, doar 11 au reușit să își atingă targetul, restul reușind să strângă doar o parte din bani. Cea mai mare sumă a fost adunată pentru proiectul „Dăm Startul în viață”, respectiv, peste 190.000 lei. În acest caz, banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de incubatoare pentru secția de neonatologie de la maternitatea din Sibiu.

Printre cauzele care au atins sau depășit target-ul se numără proiectul „Căsuța din Munți” al Asociației Tur Alpin, care își propune construirea unui refugiu montan în apropierea Vârfului Măgura, ToolHouse MakerSpace, al Asociației ToolHouse MakerSpace Sibiu, care va facilita accesul studenților la resursele makerspace-ului sau Dăruim speranță – activi pentru incluziune al Asociației Diakoniewerk, care urmărește extinderea atelierului de lumânări de la Centrul Ocupațional pentru Persoanele cu Dizabilități din Sibiu.

Lista completă a cauzelor care și-au atins/depășit target-ul

Maratonul Internațional Sibiu în cifre:

- 26 cauze participante

- 4.000 alergători, profesioniști și amatori, adulți și copii

- 5.770 donatori

- 535.461 lei strânși în total

- 94% din targetul cumulat al cauzelor atins

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Voltaire

Acum 3 ani

Cuvântul target nu este în dicționar. Iată câteva sugestii: târguleț târgoveț
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus