Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Stâlp căzut la Slimnic. Un șofer sibian a intrat cu mașina în el

Stâlp căzut la Slimnic. Un șofer sibian a intrat cu mașina în el

Un șofer de 20 de ani din Sibiu a intrat cu mașina într-un stâlp și l-a doborât azi-noapte, în jurul orei 4:00. Incidentul s-a produs pe DN14, în localitatea Slimnic.

Tânărul era sub influența băuturilor alcoolice, cu 0,70mg/L alcool pur în aerul expirat. Acesta se deplasa pe direcția Sibiu-Mediaș ,iar pe un sector de drum în curbă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, anunță Poliția Sibiu.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu pentru a primi îngrijiri medicale, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul s-a ales cu dosar penal, polițiștii efectuându cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus