Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

BC CSU Sibiu are un nou team manager. „Am venit la cea mai ambițioasă echipă din Liga Națională”

BC CSU Sibiu are un nou team manager. „Am venit la cea mai ambițioasă echipă din Liga Națională”

Staff-ul de conducere al echipei BC CSU Sibiu se întregește cu un nou team manager, Ionuț Georgescu. După 14 ani de carieră în managementul sportului cu mingea la coș, Ionuț vine la Sibiu pentru a aduce un plus de valoare Clubului, înaintea debutului în noul sezon.

Cu un backgound extrem de bogat în managementul unei echipe sportive, Ionuț Georgescu se alătură familiei galben-albastre din acest sezon, după ce a acumulat experiență în poziții similare la echipe de top din baschetul românesc. Ionut Georgescu este născut în 25 iulie 1988 și în ultimii trei ani a fost manager general la echipa vicecampioană, CSM Steaua Eximbank București. Acolo, pe lângă partea sportivă pe care a manageriat-o, a fost inițiatorul unor numeroase programe de marketing sportiv cu impact deosebit pentru suporteri.

„Sunt câteva motive importante pentru care am ales Sibiul: vreau să lucrez într-un oraș care respiră baschet, alături de oameni energici și entuziaști care m-au făcut să simt că locul meu este aici și, în primul rând, pentru fanii acestei echipe. Venirea lor la sală, dragostea pentru echipă și susținerea necondiționată reprezintă răsplata perfectă pentru munca de zi cu zi în slujba baschetului. Sibiul are tradiție, are istorie și, mai presus de orice, are un vis. De aproape 20 de ani încoace, Sibiul manifestă o dorință uriașă de a câștiga. Campioni de necontestat în tribune, sibienii au arătat putere și unitate și am observat cum, în ultimele sezoane, politica pașilor mărunți a dus acest club pe direcția corectă. Știu foarte bine că nu am venit la cea mai bogată echipă din Liga Națională. Dar cred că am venit la cea mai entuziastă, ambițioasă și stabile”, spune Ionuț Georgescu.
În ceea ce privește planurile pentru echipa sibiană, Ionuț spune că își dorește două lucruri în mod special.
„În primul rând, să avem o abordare unică în sportul românesc față de fani, parteneri și comunitate. Să fim lideri prin exemplul propriu. A doua dorință este mult mai simplu de exprimat în cuvinte: să facem istorie”, spune acesta.
Ionuț este absolvent al Universității Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, iar de-a lungul carierei a urmat mai multe specializări în domeniul baschetului, fiind absolvent al FIBA Academy Manager Program, FIBA 3X3 E-learning Programme și First Class of Sports Business MBA (Euroleague Basketball Institute& Vytautas Magnus University).

La BC CSU SIBIU, Ionut Georgescu se va ocupa de partea de organizare competiții si se va implica activ pe linie de marketing.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus