Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Un biciclist a intrat într-o ambulanță pe DN 14. Bărbatul a murit la spital

Un biciclist a intrat într-o ambulanță pe DN 14. Bărbatul a murit la spital

Actualizare ora 12.00 Biciclistul implicat în accidentul de la Brateiu a decedat la Spitalul Mediaș, ca urmare a leziunilor interne suferite.

Un biciclist a lovit o ambulanță pe DN 14 Mediaș-Sibiu, în această dimineață. Biciclistul nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. 

Actualizare 10:45.  Ambulanța lovită, aparținând de SAJ Sibiu, din Substația Mediaș, transporta un pacient stabil, cu probleme cardiace și tulburări de ritm, anunță Liliana Blaga, purtător de cuvânt al  Serviciului de Ambulanță Sibiu. Biciclistul în vârstă de 63 de ani are politraumatisme.

Atât pacientul din ambulanța lovită cât și biciclistul au fost preluați de alte două ambulanțe și duși la spital, precizează sursa citată.

Actualizare. Traficul s-a reluat în condiții normale.

Accidentul s-a petrecut la kilometrul 60+200 de metri, anunță Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. La momentul incidentului, ambulanţa avea semnalele luminoase în funcţiune.

În urma impactului, biciclistul s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, fiind rănit grav. Bărbatul s-a ales cu o fractură la picior.

Traficul rutier este blocat pentru cercetări.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus