Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Alegeri amânate la PSD Sibiu „datorită CEx-ului de la București”

Alegeri amânate la PSD Sibiu „datorită CEx-ului de la București”

Alegerile pentru viitorul șef al organizației județene PSD Sibiu s-au amânat. Liderul social-democraților din Sibiu urma să fie ales astăzi.

„Datorită CEx-ului de la București de astăzi s-a amânat. Încă nu știu data exactă, o vom comunica ulterior. A trebuit puțin să decalăm”, ne-a spus Margareta Lupu, responsabilă de comunicare din cadrul partidului. Lupu nu ne-a spus dacă până astăzi și-a depus cineva candidatura oficial pentru șefia organizației județene a PSD, precizând că vom afla acest lucru înainte de conferința de alegeri.

Vinerea trecută, la ședința Comitetului Executiv al PSD Sibiu s-a decis că pe 21 septembrie vor avea loc alegeri pentru noul șef al organizației județene.

Precizăm că în prezent organizația județeană PSD Sibiu este condusă de Bogdan Trif, care deține interimatul funcției din aprilie 2017. Anterior, într-un interviu acordat Turnul Sfatului, Trif a declarat că va candida pentru funcția de președinte. Conform procedurii, candidaturile pentru șefia PSD Sibiu se depun la sediul partidului până în ziua alegerilor. Sursele din cadrul PSD Sibiu ne-au spus anterior că actualul șef interimar va fi singurul candidat. Acestea au precizat pentru Turnul Sfatului că în discuție mai era și candidatura senatorului de Sibiu Nicolae Avram.

Amintim că cei care conduc organizațiile județene ale PSD sunt convocați astăzi la București, de președintele partidului, Liviu Dragnea, în cadrul unei ședințe a Comitetului Executiv Național. Ședința are loc în contextul în care mai mulți social-democrați, printre care vicepreședinții formațiunii Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu au cerut „demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcția de șef al PSD, precum și din cea de președinte al Camerei Deputaților”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus