Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sibian preluat de elicopterul SMURD, după ce s-a răsturnat cu tractorul

Sibian preluat de elicopterul SMURD, după ce s-a răsturnat cu tractorul

Un bărbat din Șeica Mică a avut nevoie de intervenția unui elicopter SMURD pentru a fi transportat la spital, în urma unui accident în cadrul căruia tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, bărbatul a suferit accidentul în jurul orei 14:00, în afara localității Șeica Mică. Vehiculul pe care îl conducea s-a răsturnat în șanț imobilizând, în primă fază, șoferul acestuia. ”Bărbatul a fost găsit de echipajele de acordare prim ajutor ieșit de sub tractor, în stare conștientă, cu traumatism abdominal și de coloană”, spun reprezentanții ISU, care au intervenit inițial cu două autospeciale de la Copșa Mică. În cele din urmă, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD, care a transportat bărbatul la Târgu Mureș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Adela

Acum 5 ani

Bărbatul nu e din Seica Mică. Nu.strica mai multă informare înaintea scrierii unui articol!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus