Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Continuă lucrările de reparații la străzi în Sibiu (CP)

Continuă lucrările de reparații la străzi în Sibiu (CP)

Parcarea Teatrului a fost redeschisă publicului după ce s-au încheiat lucrările de reparații ale carosabilului și s-au înnoit marcajele. Pentru că este vorba de o parcare centrală foarte solicitată aceasta a fost redeschisă, chiar dacă mai sunt de executat câteva lucrări care nu afectează parcarea ci au legătură cu instalarea unor bariere care vor reglementa accesul în parcare.

Pe Calea Dumbrăvii se efectuează în aceste zile reparații ale carosabilului pe un nou tronson, cel situat între Cimitirul Municipal și intersecția cu strada Siretului. În prezent se frezează stratul de asfalt vechi și urmează să se aștearnă noul strat în acest weekend. Circulația nu va fi închisă, dar se vor institui restricții și devieri în perioada lucrărilor.

De luni, 15 octombrie încep lucrările de reparații pe tronsonul dintre strada Morilor și Piața Unirii. Până în 15 noiembrie se va freza vechiul strat de asfalt și se va turna unul nou. Frezarea se va desfășura fără închiderea traficului, dar cu instituirea unor devieri temporare de pe banda sau sensul pe care se lucrează. În paralel, pe acest tronson, continuă și lucrările la separatoarele de trafic.

De marți, 16 octombrie, încep lucrările de reparații ale pavajului de pe strada Alexandru Odobescu, de la intersecția cu strada Mitropoliei și până la Teatrul Gong. Lucrările constau în refacerea rosturilor pavajului, înlocuirea pietrelor degradate Parcarea pe această stradă nu va fi posibilă până duminică, 14 octombrie pentru că traficul va fi deviat prin această zonă pentru a nu opri circulația pe o stradă solicitată din centru. Șoferii sunt rugați să aleagă alte spații de parcare din zonă.

Comentarii

2 comentarii

sibianca

Acum 3 ani

AR TREBUI SA SE TERMINE DE MARCAT SI STR.ALEEA TESATORILOR SI SA SE PUNA IN FUNCTIE ILUMINATUL STRADAL CARE DE 2 LUNI NE TINE IN BEZNA DIMINEATA.
Raspunde

sibianca

Acum 3 ani

AR TREBUI SA TERMINE STR.ALEEA TESATORILOR SI APOI SA SE APUCE DE ALTA STRADA. iLUMINATUL NU ESTE PUS IN FUNCTIUNE, DIMINEATA SI SEARA ESTE BEZNA, COPII MERG LA SCOALA IN BEZNA NU SE POATE ASA CEVA.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus