Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Pompierii au folosit 45 kg de trinitotoluen pentru a detona mai multe stânci de pe DJ 105G | foto video

Pompierii au folosit 45 kg de trinitotoluen pentru a detona mai multe stânci de pe DJ 105G | foto video

11 pompieri din cadrul ISU Sibiu, dintre care patru pirotehnicieni, au desfășurat azi dimineață o acțiune de explozie controlată a unor stânci de dimensiuni mari, aflate pe drumul județean DJ 105G, drumul forestier Sădurel.

ISU detonare stanca

Operațiunea pirotehnică a echipajului ISU Sibiu a fost încheiată fără probleme. Echipajul pirotehnic a efectuat trei detonări, în vederea mărunțirii mai multor stânci de aproximativ 2 tone fiecare, pentru a putea fi înlăturate de pe drumul forestier. În acest sens, a fost utilizată o încărcătură explozivă totală de aproximativ 45 kg de trinitotoluen. Urmează ca Direcția Silvică Sibiu să degajeze drumul de bucățile rămase, cu utilajele proprii, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

foto video ISU Sibiu

ISU detonare stanca 3 ISU detonare stanca 2

 

Comentarii

2 comentarii

Ridichie Iglesias

Acum 2 ani

De vazut cum de sau miscat asa rapid pentru un amarat de drum forestier ,iar pentru alte probleme se intarzie foarte mult. Mafia padurilor face legea! Acum pot sa circule sa aduca lemn taiat ilegal.
Raspunde

tramvaiu

Acum 2 ani

triNITROtoluen, nu "triNITOtoluien" :) ....de ce va complicati viata singuri? era mai simplu sa fi scris "TNT" si ati fi scapat ieftin :)))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus