Vineri,
15.01.2021
Innorat
Acum
-3°C

Ajutor pentru unul din juniorii clubului de fotbal din Săliște. I-a ars casa în totalitate

Ajutor pentru unul din juniorii clubului de fotbal din Săliște. I-a ars casa în totalitate

Casa în care locuiește Adrian Nucetan, unul din juniorii U15 ai echipei C.S. Sion Săliște, a trecut prin momente îngrozitoare la mijlocul acestei săptămâni. În urma unui incendiu din care a scăpat în ultimul moment, casa în care locuiește cu fratele, bunica și verișoara a ars din temelii. Colegii săi de echipă au demarat o strângere de fonduri. 

Casa a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de miercuri spre joi, cu toții reușind să se salveze în ultimul moment și au fost transportați la spital de salvatorii ISU Sibiu. Din păcate însă, casa nu a „supraviețuit”, iar acum au nevoie de tot ajutorul celor din jur, pentru a se pune la loc pe picioare.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/10/25/actualizare-casa-distrusa-de-un-incendiu-in-saliste-o-femeie-ramane-internata/

La momentul actual, comunitatea încearcă să amenajeze o locuință provizorie, tot în Săliște, pentru care au nevoie de electrocasnice și orice obiecte care le-ar putea fi de folos. Donațiile pot consta și în haine, mărimile S și L pentru cei doi băieți, sau bani pentru a începe refacerea clădirii arse.

Puteți dona în contul Clubului cu mențiunea pentru Adi: Asociația Club Sportiv Sion RO13BTRLRONCRT0262866901

incendiu saliste

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus