Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
8°C

Mai multe zboruri au fost deviate de la Cluj spre Aeroportul Internațional Sibiu

Mai multe zboruri au fost deviate de la Cluj spre Aeroportul Internațional Sibiu

Șase aeronave care ar fi trebuit să aterizeze astăzi la Cluj au fost deviate spre Sibiu. Unii pasageri stau deja de câteva ore și așteaptă să fie transportați la Cluj. 

Aeronavele venite de la Larnaca, Frankfurt, Nurnberg, Cologne și București și care ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul din Cluj, au fost deviate sâmbătă după-amiaza spre Sibiu. Motivul ar fi fost condițiile meteo improprii.

„Din cauza condițiilor meteo (ceață/vizibilitate redusă), până la această oră au fost deviate la Sibiu 5 curse. Prima aeronavă deviată a aterizat în jurul orei 18:00, Lufthansa de la Frankfurt. Pasagerii au fost și sunt în continuare  transportați cu autocarele la Cluj”, a anunțat Alexandra Păcurar, purtător de cuvânt al Aerportului Internațional Sibiu.
45721850_717800711930838_6960852143712501760_n

Oamenii se plâng că situația nu este gestionată cum ar trebui. Aceștia spun că autocarele venite să îi transporte către Cluj nu știu pe cine trebuie să transporte.

„Vin de la Valencia. Sunt de azi-dimineață pe drumuri și sunt foarte obosită și am înghețat de frig. Nu mi se pare normal ce se întâmplă. Mai mult decât atât, acum stăm la autocare, dar nimeni nu știe pe cine trebuie să ia”, spune o pasageră.

„Am plecat oricum cu întârziere de o oră, pe la 17:30 trebuia să ajungem la Cluj, dar am înțeles că din cauza ceții a apărut această situație și că ar fi 5 avioane deviate aici. Ne-am păstrat calmul pentru că e de înțeles ce se întâmplă, nu putea nimeni să prevadă așa ceva”, a spus o altă călătoare.

În total ar urma să fie puse 9 autocare la dispoziția călătorilor deviați la Sibiu.

Vizualizari: 4881

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Triple 7

Acum 2 ani

Iti dai seama cat se înapoiat este Clujul fata de Sibiu cand vezi ca clujenii zboară cu saraciile de low cost, în timp ce pe aeroportul din Sibiu zboară doar Lufthansa, Emirates, Delta si Aerolineas Argentinas.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus