Joi,
29.07.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Primăria Sibiu angajează Consilier asistent la Serviciul Cultură, Sport și Turism

Primăria Sibiu angajează Consilier asistent la Serviciul Cultură, Sport și Turism

Primăria Municipiului Sibiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuție vacante de consilier asistent la Serviciul Cultură, Sport și Turism – Compartiment Cultură.

Cerinţele privind ocuparea postului sunt următoarele:

Studii universitare de licenţã absolvite cu diplomã de absolvire, respectiv studii superioare de lungã duratã, absolvite cu diplomã de absolvire sau echivalentã în ramura de științe economice.

Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice- minim 1 an

Cunoștințe operare calculator – nivel avansat.

Cunoștințe de limba engleză și/sau germană și/sau spaniolă- nivel avansat.

Dosarele de participare se depun la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, Str. Samuel Brukenthal, nr.2, Jud. Sibiu în perioada 12.11.2018 – 03.12.2018.

Condițiile de participare la concurs și bibliografia se afișează la sediul și pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu http://www.sibiu.ro/index.php/primaria/angajari.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serv.Managementul și Integritatea resurselor umane, telefon nr. 0269/208800 interior 500, persoană de contact Tintea Alexandra - consilier asistent, e-mail alexandra.tintea@sibiu.ro.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Antonia

Acum 2 ani

Buna cerinta asta: studii economice la departamentul cultura
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus