Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

McDonald’s: Sperăm ca până la sfârșitul anului să deschidem restaurantul din centrul Sibiului

McDonald’s: Sperăm ca până la sfârșitul anului să deschidem restaurantul din centrul Sibiului

Reprezentanții  companiei care administrează lanțul de restaurant McDonald’s în România au declarat pentru Turnul Sfatului că speră să inaugureze noua unitate de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu până la finalul anului.

Lucrările au debutat de aproximativ o săptămână.

”Din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri, încercăm să ținem cont de dorințele și solicitările acestora, așa că facem tot posibilul pentru a deschide cât mai multe restaurante McDonald’s.
Lucrările pentru noul restaurant din Sibiu au început recent, însă în acest moment nu avem o dată de deschidere stabilită. Sperăm ca până la sfârșitul anului să terminăm și deschidem restaurantul din centrul Sibiului”, au explicat pentru Turnul Sfatului reprezentanții Premier Restaurants România, filiala locală a companiei malteze care operează restaurantele McDonald’s în România.

Reamintim că McDonald’s caută în prezent să angajeze la Sibiu pentru următoarele posturi: Barista McCafé, Hostess, Guest Experience Leader, Manager Trainee și Crew. În baza anunțurilor de angajare rezultă că în centrul Sibiului compania va deschide o unitate de tip cafenea McCafé.

În prezent, reţeaua McDonald’s din România cuprinde 71 de restaurante în 21 de oraşe şi 4.500 de angajaţi. Pe lângă piaţa din România, Premier Capital deţine franciza McDonald’s pentru Malta, Grecia şi cele trei ţări baltice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus