Luni,
26.09.2022
Ploi Scurte
Acum
11°C

E nevoie de sânge. Sibienii, invitați să doneze

E nevoie de sânge. Sibienii, invitați să doneze

Sibienii pot deveni eroi donând sânge. În perioada 3-7 decembrie, la Sibiu va avea loc o campanie ce are ca scop final strângerea a cât mai mulți donatori de sânge. Acțiunea poartă numele „Donează sânge” Fii erou” și este organizată de  SCOPH (Standing Comittee Of Public Health) din cadrul Societății Studenților la Medicină Hipocrates Sibiu ( SSMHS ). 

Așadar, la începutul lunii decembrie, sibienii și nu numai sunt invitați la Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu să doneze sânge.

„Desigur, pentru a putea susține o campanie atât de puternică încât să schimbăm ceva cu adevărat in problema deficitului de sânge din Sibiu, chiar și pe plan temporar avem nevoie de multă susținere, adică de mulți eroi. Eroii principali sunt donatorii , dar pentru a ajunge la aceștia avem nevoie si de sprijinul dumneavoastră, de eroul care să ne ajute sa îi unim pe ceilalți pentru această cauză”, transmit organizatorii campaniei.

studenti medicina sange

Un obiectiv al acțiunii este obținerea cantității de sânge care să acopere necesarul Spitalului Județean Sibiu. „Încercăm să acoperim necesarul de sânge al Spitalului Județean de Urgența Sibiu măcar pentru o perioadă limitată de timp. În calitate de organizatori ai acestui proiect suntem onorați să vă avem alături in susținerea acestei cauze și în obiectivele noastre, atât in ceea ce privește insuflarea unei mentalități corecte cu privire la donația de sânge, cât și in sprijinirea Spitalului Județean Sibiu prin colectarea de sânge”, mai spun organizatorii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Mada

Acum 3 ani

Ar fi nevoie si de personal mai profesionist. Am fost luna trecuta, nu mi-a bagat acul bine si dupa 1-2 minute nu mai venea sange. Duamna era grabita sa vorbeasca la telefon cand foarte repede a inceput sa bipuie aparatul. Dupa care imi zice ca "asta e, n-are nimic. Veniti data viitoare". Oameni care castiga prea multi bani si isi fac treaba tot mai prost...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus