Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Lansare de carte - Transformarea digitală - o nouă șansă pentru modernizarea României

Lansare de carte - Transformarea digitală - o nouă șansă pentru modernizarea României

Centrul de Studii Globale, Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu și Editura Club România lansează joi volumul "Transformarea digitală - o nouă șansă pentru modernizarea României”. Evenimentul se va desfășura la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Calea Dumbrăvii nr. 34, sala 201, etajul 2. ”Cu acest prilej, va fi lansată lucrarea "România digitală", parte din seria Caiete Documentare Club România.

Centrul de Studii Globale dezvoltă proiecte de cercetare și analize cu caracter interdisciplinar. Centrul este un integrator de expertiză și implică specialiști de top în programele pe care le derulează. Printre preocupările noastre, enumerăm dezvoltarea metodologiilor și instrumentelor cu caracter aplicat, implementarea simulărilor decizionale asistate de tehnologii. CSG este o structură academică cu rol dezvoltator de programe postuniversitare și a analizelor în domeniul studiilor de securitate și relațiilor internaționale, un furnizor de expertiză și consultanță pentru beneficiari publici și/sau privați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus