Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Suntem peste tot acasă. FC Hermannstadt pleacă de la Tg. Mureș la Cluj-Napoca

Suntem peste tot acasă. FC Hermannstadt pleacă de la Tg. Mureș la Cluj-Napoca

După ce a fost obligată să joace toate partidele considerate ”acasă” în Liga I la Tg. Mureș, FC Hermannstadt se mută la Cluj-Napoca pentru ultimul meci oficial din acest an.

În etapa a 21-a a Ligii I, programată în acest sfârșit de săptămână, echipa Sibiului va întâlni echipa Viitorul Constanța, antrenată de Gheorghe Hagi. Din cauza stării proaste a gazonului de la Tg. Mureș, meciul se va juca la Cluj-Napoca.

”În ultima etapă din acest an, a XXI-a, FC Hermannstadt primește vizita formației lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul. Întâlnirea nu va mai avea loc la Tg. Mureș, pe Stadionul ”Trans-Sil”, unde au disputat sibienii până acum, în actualul sezon, meciurile considerate acasă, ci la Cluj-Napoca, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, cel al campioanei CFR”, a transmis oficial conducerea FC Hermannstadt.
Președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț, a declarat pentru Turnul Sfatului că măsura este una punctuală, doar pentru această etapă, urmând ca până la reluarea campionatului să se analizeze situația și să se ia o nouă decizie. Reamintim că Liga I va fi reluată în prima parte a lunii februarie, în vreme ce termenul oficial asumat de autorități pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul municipal din Sibiu vizează luna martie.

Partida dintre FC Hermannstadt și FC Viitorul este programată sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 13:00.

Înaintea acestei partide, FC Hermannstadt are 25 de puncte acumulate în clasamentul Ligii 1 și ocupă locul 9.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

S

Acum 3 ani

In sfarsit macar pe un stadion ca lumea. Aveau dublu dezavantaj "acasa". Teren si strain si prost.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus