Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Cori Com a deschis un magazin pe strada Mihai Viteazul, lângă Lidl

Cori Com a deschis un magazin pe strada Mihai Viteazul, lângă Lidl

Cunoscutul producător sibian de carne Cori Com a deschis un magazin unde își va putea vinde produsele și la kilogram, nu doar En-gros. Administratorii firmei îi invită astfel pe sibieni să se aprovizioneze pentru mesele de sărbători.

Magazinul Cori Com se află pe strada Mihai Viteazul, lângă Lidl și are o suprafață de 106 metri pătrați. Administratorii Claudiu și Luminița Enăcică spun că se ocupă de această afacere de 9 ani, preluând-o de la proprii părinți Popa Ioan și Elena (tata Popa și mama Piry, așa cum îi alintă ei), care au deschis carmangeria din Sibiu încă din anul 1996, aceștia fiindu-le alături și în prezent. „Facem produse tradiționale din 1996, iar de distribuție ne ocupăm de 9 ani. Produsele noastre nu au E-uri sau alți conservanți, fiind preparate cu fum natural”, spun aceștia.

cori com afumatorie carne carnati (3)

cori com afumatorie carne carnati (7)

cori com afumatorie carne carnati (10)

De fapt, afumăturile sunt specialitățile casei: cârnațul afumat, jumările, tobă, caltaboș, slănină afumată, scăricică afumată, ciolane afumate etc. Cei doi precizează că toată carnea este adusă de la ferme din România, în cei peste 20 de ani de activitate având deja furnizori cu care colaborează permanent. „Produsele noastre se vând foarte bine. Promovarea este făcută din om în om, dar avem și agenți de vânzări, marfa fiind distribuită la magazine cu mașini frigorifice autorizate de DSVSA. Dacă până acum vindeam producția En-gros la aproape 150 de magazine din județ, acum am decis să le oferim posibilitatea și sibienilor să cumpere direct de la noi produsele noastre și îi invităm deja la magazinul nostru, de pe strada Mihai Viteazul”, explică necesitatea deschiderii noului magazin Claudiu Enăcică. Dezvoltarea afacerii o fac în prezent alături de cei 15 angajați ai societății.

cori com magazin carne mezeluri (9)

cori com magazin carne mezeluri (7)

cori com magazin carne mezeluri (5)

cori com magazin carne mezeluri (2)

cori com magazin carne mezeluri (1)

Cori Com produce aproximativ 60 de tone de carne în fiecare lună, carnea de porc fiind de bază. Anul viitor, compania intenționează să se mute într-o hală nouă - cea existentă fiind deja prea mică pentru ambițiile pe care le au conducătorii acesteia - și să acopere cel puțin 90% din cererea din județ.

cori com magazin carne mezeluri (3)

cori com magazin carne mezeluri carnati (8)

cori com magazin carne mezeluri carnati (2)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

10 comentarii

UnSecol

Acum 3 ani

Asta-i stire?! Apropo, vorbim de Bulevardul Mihai Viteazul (de Selimbar). Fain urbanism in comuna, mici cusculii intre bloace de 18 si centre comerciale. Fiecare cu parcela & magaoaia lui. Super viziune de ev mediu timpuriu!
Raspunde

Brian Loman

Acum 3 ani

Cunoscutul producator? Nici naiba n-o auzit de ei.
Raspunde

Clau

Acum 3 ani

Auziți acum...o seara frumoasa
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

daca marfa va fi de calitate si la pret rezonabil le doresc succes
Raspunde

vasile

Acum 3 ani

Nici eu nu am auzit de ei!!!!
Raspunde

El

Acum 3 ani

Felicitari domnul Popa!
Raspunde

HOP

Acum 3 ani

nu am auzit de ei !
Raspunde

Bully

Acum 3 ani

Nu am auzit de ei.Reclama mascata.Cat va platesc?
Raspunde

jonyjon

Acum 3 ani

Scrie sus de tot ca e advertorial. Stupid much?
Raspunde

Adevarul doare

Acum 3 ani

Mortaciunile Sanatate maxima! Mai ales afumaturile! Dati inainte ca doctorii deabia asteapta sa va taie ca pe porci.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus