Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
12°C

FOTO - Noapte grea pentru pompierii sibieni

FOTO - Noapte grea pentru pompierii sibieni

Pompierii sibieni au intervenit noaptea trecută pentru a stinge două incendii, în Cisnădie și Stejărișu.

Conform ISU Sibiu, pompierii au intervenit în cursul nopții trecute în localitatea Cisnădie, strada Lungă, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Sibiu, împreună cu SVSU Cisnădie, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj, din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric.

”Au ars astfel, garajul, afectând o mică parte din acoperișul casei, precum și garajul de la proprietate vecină și acoperișul unei filigorii de la o altă proprietate vecină. Incendiul a fost lichidat în timp de aproximativ o oră, pompierii reușind limitarea efectelor acestuia, astfel că nu s-a extins la restul proprietăților”, spun reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.
055c22e3-11f6-4258-80ea-21cdb2147f46

De asemenea, pompierii sibieni au intervenit cu o autospeciala de stingere cu apă și spumă în localitatea Stejărișu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească de aproximativ zece metri pătrați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus