Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Percheziții în Sibiu și alte patru județe, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani

Percheziții în Sibiu și alte patru județe, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani

Poliţiştii Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare, miercuri, 19 mandate de percheziţie domiciliară în Capitală şi judeţele Sibiu, Ilfov, Constanţa, Ialomiţa şi Argeş, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

"Din datele şi probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada 2012 - 2016, administratori ai mai multor societăţi comerciale, au înregistrat fictiv achiziţii de bunuri, în valoare de 15.000.000 de lei, documentele justificative în cauză fiind emise de entităţi comerciale ce prezintă caracteristicile unor societăţi de tip fantomă", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), transmis AGERPRES.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 6.150.000 de lei.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Poliţia Sectorului 5.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Comentarii

1 comentarii

nobody like everybody

Acum 2 ani

Uau ce stire! Niste tipi au facut niste matrapazlâcuri ca sa faca banu' gros. .. Tare! Uite o chestie care merita un amplu articol si dezbateri aprinse. De 30 de ani incoace de cand ne lafaim in capitalism nu cred sa fi citit in presa sau sa Fi vazut la TV o stire cu un subiect asa de grav decat foarte foarte rar. Jurnalisti! Fiti cu ochii in 4 . Nu lasati asa un subiect interesant sa va scape! Informati ne prompt si complet despre asa grozăvii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus