Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

S-au bătut pentru un băiat. Tânăra agresată în Cetății a depus plângere

S-au bătut pentru un băiat. Tânăra agresată în Cetății a depus plângere

Cele două fete surprinse pe o filmare într-o bătaie în parcul Cetății s-ar fi certat din cauza unui băiat. Potrivit unor surse apropiate de tinerele sibience, scandalul ar fi izbucnit după ce iubitul agresoarei ar fi înșelat-o pe aceasta cu cealaltă elevă. 

Elevele care au apărut pe internet în focul unei bătăi în parcul Cetății au fost duse la poliție pentru audieri. Potrivit polițiștilor sibieni, tânăra agresată ar fi depus plângere împotriva elevei de la Liceul Tehnologic Avram Iancu.

„Cele două eleve au fost identificate. Fata agresată a depus plângere, în baza căreia s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Potrivit unor surse apropiate de cele două fete, totul ar fi pornit de la iubitul uneia dintre ele. Tânăra agresoare, supărată pe cealaltă elevă pentru că ar fi avut relații intime cu prietenul ei, ar fi decis să își facă dreptate și să o pedepsească pe aceasta din urmă.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

un oltean raspopit

Acum 5 ani

nu mai bine i taia lu ala boasele si era razbunata pe veci. asa se alege cu nota scazuta la purtare sau esmatriculata si aialalta se alege cu iubitul ei
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

Doua pupeze! Cine o fi frumosul ala? Merita atata deranj?!
Raspunde

wick

Acum 5 ani

nu mai bine i oprea cineva?? in loc sa filmeze
Raspunde

Crina

Acum 5 ani

Depuneti neaparat plangere pentru TENTATIVA DE OMOR (agresoarea v-a amenintat cu moartea cand va lovea sau /si innainte), injurii, defaimare, slutire (daca v-au cazut 2 dinti din fata de exemplu,ii da agresoarei pe penal intre 2 si 10 ani fara discutie:art.182 aliniatul2c). Daca in timpul agresiunii v-au disparut si bani sau vre-o bratara,etc : e talharie,adica intre 3 si 10 ani. Cereti daune morale ptr fiecare agresiune in parte,si nu va retrageti plangerea sub nici o forma ! Apelati la serviciile unui avocat bun! Consultati si un psiholog care sa va ajute sa treceti peste trauma suferita! Si ptr trauma psihologica: ptr faptul ca va e frica sa mai mergeti pe strada si implicit la scoala,imposibilitatea continuarii studiilor si desfasurarii unei vieti in conditii,normale etc, ,puteti sa cereti despagubiri. Mult succes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus