Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Un bărbat s-a dat drept propriul frate. Nu voia ca poliția să afle că are permisul anulat

Un bărbat s-a dat drept propriul frate. Nu voia ca poliția să afle că are permisul anulat

Un bărbat de 34 de ani a fost oprit pentru control de polițiștii sibieni, ieri în jurul orei 1:30, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Rugat să își prezinte actele, sibianul a spus că nu le are la el și s-a dat drept fratele lui. Polițiștii au aflat într-un final cine e cu adevărat bărbatul și că permisul său era anulat.

La controlul documentelor, bărbatul nu a prezentat nici un act, motivând că nu le are asupra sa, relatează IPJ Sibiu, în buletinul informativ. În urma verificării datelor personale oferite de către șofer, polițiștii au stabilit că acestea sunt false, bărbatul dându-se drept fratele său pentru a ascunde faptul că are dreptul de a conduce anulat.

De asemenea, la testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, arată sursa citată.

În consecință, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept anulat, conducere sub influența alcoolului, respectiv fals privind identitatea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1260

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Anonymus

Acum 5 ani

carnetul luat pe viata si gata in aceste cazuri...
Raspunde

Baltag

Acum 5 ani

Baiatul asta umbla de mult asa cu masina!
Raspunde

cetatean

Acum 5 ani

cine-i , macar initiale, sa ne ferim de derbedei
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus